Jubilejní patnáctý ročník soutěže Heureka ShopRoku se nesl ve velkém stylu. My jsme hrdí na úspěch našich [áčkových] klientů a moc nás těší ujištění, že se práce na jejich e-shopech skutečně vyplácí. Gratulujeme našim e-commerce hvězdám, kterými za rok 2023 jsou AtosElektro, Auto-doplnky.com, Autodíly PEMA, K24, EMOS, MojeParty, SuperZoo, Chyť a pusťinSPORTline.

Tentokrát se přidala i zbrusu nová kategorie Agentura Roku. Tu jsme si z galavečera hrdě odnesli my. Je pro nás nejen oceněním práce, ale hlavně motivací pro další rozvoj a růst. A jak se dařilo našim klientům, bez kterých by tento úspěch nebyl možný?

 

SuperZoo [spolupracujeme od roku 2015]

1. místo, CENA POPULARITY: HOBBY

3. místo, CENA KVALITY: CHOVATELSTVÍ

 

Autodíly PEMA [spolupracujeme od roku 2014]

2. místo, CENA KVALITY: AUTODÍLY

2. místo, CENA KVALITY: AUTO-MOTO

 

Auto-doplnky.com [spolupracujeme od roku 2016]

2. místo, CENA KVALITY: AUTODOPLŇKY

 

inSPORTline [spolupracujeme od roku 2019]

1. místo, CENA KVALITY: FITNESS

 

Chyť a pusť [spolupracujeme od roku 2014]

1. místo, CENA KVALITY: RYBAŘENÍ

 

AtosElektro [spolupracujeme od roku 2016]

3. místo, CENA KVALITY: TV, VIDEO, AUDIO

 

K24.cz [spolupracujeme od roku 2017]

3. místo, CENA KVALITY: PC A PŘÍSLUŠENSTVÍ

 

MojeParty.cz [spolupracujeme od roku 2021]

2. místo, CENA KVALITY: MASKY A KOSTÝMY

 

EMOS.cz [spolupracujeme od roku 2021]

2. místo, CENA KVALITY: DŮM A ZAHRADA

 

 

Díky dlouholetým zkušenostem a získanému know-how v digitálním marketingu poskytujeme našim klientům prvotřídní služby k podpoře jejich růstu. Prostředí digitálního marketingu je velmi dynamické a nemůžeme si dovolit usnout na vavřínech. Snažíme se neustále vyvíjet nástroje a služby, kterými můžeme klienty posouvat stále kupředu.

Na plánovaný konec cookies třetích stran jsme reagovali vyvinutím vlastního měření DataPlus, které pomáhá nejen nám, ale hlavně klientům. Díky tomuto nástroji máme mnohem lepší data pro další propagaci. A to je stěžejní pro správnou optimalizaci kampaní a přesnější vyhodnocování výsledků.

V letošním roce jsme také rozšířili působení našeho CSS programu o další zahraniční trhy – Polsko, Maďarsko a Rumunsko. Můžeme tak nabídnout až o 20 procent levnější inzerci v Google Nákupech klientům, kteří už v těchto zemích inzerují nebo mají ambice na tyto trhy expandovat.

Stále také pracujeme na rozvoji naší [Á]čkové aplikace, která nám pomáhá jak v PPC, tak i na zbožových srovnávačích. Dokáže optimalizovat produkty podle jejich úspěšnosti a ty nejúspěšnější podpořit vyšším biddingem. Naopak ty nevýkonné skryje z inzerce. Navíc naši klienti mají aplikaci v rámci spolupráce zcela zdarma.

I to jsou důvody, proč si naši klienti drží přední příčky v soutěži Heureka Shop Roku. Chcete si jít příští rok pro ocenění spolu s nimi? Obraťte se na nás, těšíme se na spolupráci!

Zjistěte, co umíme

 

Markéta Gramesová

Markéta Gramesová [1]
[1] PPC Team Leader

Vedoucí PPC oddělení se zálibou v moderních technologiích a cestování.

Související články

Shop roku 2020 úvod
Klára Čaplová

Klára Čaplová

16. 4. 2021 3 minuty čtení

  • [Aktuality]

Naši klienti zazářili v soutěži Heureka ShopRoku 2020

Vyhlášení vítězů dvanáctého ročníku soutěže ShopRoku je tady a my jsme hrdí na úspěch svých [áčkových] klientů a šťastní, když vidíme, že se naše práce…

David Lipka

David Lipka

22. 2. 2024 5 minut čtení

  • [Aktuality]

[Heureka Meetup #1] Jak využívat Heureka Marketplace?

Na letošní první Heureka Meetup věnovaný službě Heureka Marketplace se do Prahy vydal náš PPC Supervisor David Lipka a PPC specialistka Tereza Karhanová. Heureka začíná službu upřednostňovat před standardním PPC režimem a navíc ji sjednocuje pro všechny země. Proč je její využívání zásadní pro mnoho našich klientů? Jak vypadá a jaké novinky v ní teď najdete? …

Advisio je certifikovaným partnerem Heureky
Advisio

Advisio

19. 5. 2021 3 minuty čtení

  • [Aktuality]

Advisio je certifikovaným partnerem Heureky

Heureka prišla s novou certifikací partnerů. Naše PPC áčka už certifikát mají a dokázali tak, že zbožovým srovnávačům rozumí. Co to znamená pro naše klienty?…